Svarta katten

Svarta katten

Sagan om den svarta katten som kom till VennerBO fortsätter. Efter intensiv forskning ett längre tag har vi fortfarande inte hittat ägarna och den verkar trivas här.

Vi har frågat grannar, grannar har varit uppe och träffat katten, vi har till och med ringt polisen för att frå
ga hur vi ska bära oss åt. ”Släng ut katten” sa en kvinna på andra sidan luren. Jag försökte snällt förklara att katten bor inte inne hos oss men här på vår gård ”släng ut den”. Efter ett långt samtal då jag inser att jag inte tycker poliskvinnan är till någon hjälp snarare tvärtom så tackar jag för mig och lägger på luren.

Det har gått många veckor nu och hen är fortfarande kvar hos oss. Hen verkar trivas trots att vår lilla hund försöker skrämma bort svarta katten.

Hen är kelig och har idag flyttat in dit våra första katter vi fick på köpet när vi tog över VennerBO bodde. Kattluckan sitter kvar och svarta katten hittade in dit själv. Dock är hen tydlig med att visa att här bor jag inte .

OM de riktiga ägarna dyker upp så kommer jag vilja ha Endel olika singnalement för att verkligen veta att katten tillhör dem. Vad man kan få fram bara genom att prata med veterinärer och katthem är otroligt.

Vem vet ni kommer säkert få höra mer om ”svarta katten” i framtiden.

IMG_3586.JPG

Share this: