2014, året som gått.

2014, året som gått.

Ännu ett år har gått här på VennerBO. 1 augusti firade vi 6 år här på gården. Det här året har gått i inte-hinna-något-tecken. Vår yngsta son Axel började krypa och senare gå, så vi har haft fullt upp med att jaga honom. 🙂
Vi har även legat i halvfart gällande butiken. Jag, Jacqueline har gått några olika kurser för att få lite inspiration samt att vi har stått på en del marknader och mässor, med först och främst våra smyckessjalar men även med min egen smaksatta vinäger och egna kryddblandningar.

image8
Julmarknad på Skokloster
image6
Skördedagar på Arlanda

Webbutiken JaQaL- en sjal för alla tillfällen, öppnade vi upp i februari i år. Det var ett mycket spännande beslut. Vi har fått positiv respons. Det är en sjal med ett smycke på., finns i olika färger och modeller.

www.jaqal.se
JaQaL- En sjal för alla tillfällen www.jaqal.se

Förutom att vi har gjort lite småfix på husen, målat om två hus och fixat en del i trädgården har vi även påbörjat ett av våra största projekt här på gården.

image1
Målning av långa längan
image4
Ett av våra fantastiska äppelträd som jag gör äppelpaj på.

Sen vi flyttade hit har vi velat göra det men inte riktigt vågat börja. Nu i höstas märkte vi en stor vattenskada i det gemensamma köket för gästerna samt i tvättstugan. Att få ihop ett sånt projekt med fyra olika hantverkare, gäster som bor här och att det började bli kallt var en utmaning i sig. Allt har gått jätte bra och gästerna som bott här har varit så hjälpsamma och förstående. Våra hantverkare har varit mer än fantastiska. Vi är så tacksamma att vi har dem.

image10
Nya köket för gästerna.

Vi ser fram emot ett spännande 2015 och jag, Jacqueline hoppas att jag ”hinner ikapp” mig efter att ha varit i den minsta småbarnsbubblan. Jag har så mycket idéer på vad jag vill göra här på gården. Jag skulle vilja att jag och min man utvecklade företaget mer, men har insett att det får vänta tills barnen blir lite äldre.
Detta år som kommer, kommer jag att pröva på nya saker och ser fram emot det med både rädsla och glädje.
Självklart kommer vi att öppna vårt sommarcafé till sommaren med hembakat. Vem vet en och annan hemmagjord saft kommer också finnas där till försäljning.
Vi vill avsluta med att önska Er alla ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att vi ses under år 2015.

Share this: